Overzicht Gent Wedstrijd Wedstrijd Waar kan je terecht? Waar kan je terecht? Nieuws Nieuws Wat is Warme Stad Gent? Wat is Warme Stad Gent?

Wedstrijd ‘De warmste daad van Gent’

Toon aan waarom jij of jouw groep in aanmerking komt voor "de warmste daad van Gent"  en win een warme citytrip t.w.v. max. 5000 euro!

 

Wat verwachten we van je?

In een warme stad zorgt iedereen voor iedereen, bouwen we samen aan het welzijn van allen en is er plaats voor ontmoeting.

Stel een warme daad (in groep of alleen) of ga een warm engagement aan.  Stuur ons een originele foto en laat ons in een paar zinnen weten welk warm initiatief jij of jullie groep ondernomen hebben. Gebruik daarvoor het onderstaande deelnemersformulier.

Tips voor warme daden? Je vindt ze om de hoek: bezoek aan eenzame ouderen, een actie tegen pesten, complimentjes uitdelen op straat, … wees origineel! Initiatieven die een warm engagement aantonen en acties die blijvend zijn, maken het meest kans op de prijs.

Tips voor de foto? Misschien kan mascotte Warme William mee in beeld?

Lees hier eerst het wedstrijdreglement.

Wie kan deelnemen?

Iedereen of elke groep met deelnemers tussen 12 en 25 jaar, gedomicilieerd of schoolgaand in Gent, kan deelnemen aan deze wedstrijd.

Hoe verloopt de wedstrijd?

• Stel (met jouw groep of alleen) een warme daad en neem er een foto van.
• Stuur de foto met een woordje uitleg via het deelnemingsformulier hieronder. Doe dit ten laatste op 20 september.
• Wij publiceren alle foto’s op de website van Warme Stad.
• De jury selecteert de 10 beste initiatieven en plaatst ze met foto op de Facebookpagina van Warme Stad.
• Tot 2 oktober kan het publiek op de foto’s stemmen. De foto met de meeste likes wint!

Wat kun je winnen?

Wie wint, krijgt een citytrip naar keuze cadeau, ter waarde van max. 400 euro per persoon, met een maximum van 5000 euro voor een groep.Indien je alleen meedoet, mag je 1 persoon meenemen naar keuze op de citytrip. Deze prijs wordt geschonken door het Fonds GavoorGeluk.

De prijsuitreiking vindt plaats op 11 oktober 2017 op Geestig Gent!, de Warme Stad-dag. De genomineerden worden vooraf op de hoogte gebracht.

Deelnemersformulier (let op, wacht lang genoeg tot de foto opgeladen is)

Contactpersoon:

Groep:

Vragen of problemen bij het inzenden: sarah.peene@gezondplus.be